logo-agrola-small

Firma Agro-la, spol. s r.o.

Byla založena v roce 1992 jako přímý pokračovatel činnosti Zemědělské oblastní laboratoře, která zde působila od roku 1976. Hlavním zaměřením zůstala orientace na laboratorní činnost pro zemědělství, potravinářství a životní prostředí.

logo-awl

A. W. Loštice

Výroba Olomouckých tvarůžků, jako druh selského sýru, je v zeměpisné oblasti Haná doložena již na přelomu 15. a 16. století.

logo-Lacrum-small

Lacrum Velké Meziříčí

Mlékárna Lacrum Velké Meziříčí v poslední době výrazně rozšířila vlastní řadu mléčných biopotravin a nabízí tak zákazníkům biovýrobky dosud v Česku nedostupné, jako máslo, tvaroh na strouhání a mléko ve skleněném obalu.

logo-bohemilk

Bohemilk - Mlékarna Opočno

Historie opočenské mlékárny se píše od roku 1936. Byla postavena v srdci východních Čech dnešního Královehradeckého kraje. Zpracovává nejkvalitnější mléko z podhůří Orlických hor, jedné z nejméně ekologicky zněčištěných oblastí.

logo-mlekarna-olesnice

Mlékárna Olešnice

Mlékárna Olešnice je tradičním českým výrobcem mléčných výrobků. V jejím výrobním programu zaujímá přední místo produkce spotřebiteli vysoce hodnoceného másla a čerstvého mléka.

logo-Moravia-lacto-small

Moravia Lacto

Společnost Moravia Lacto a.s. se na domácím trhu profiluje jako dodavatel základních čerstvých mléčných výrobků, polotvrdých a tvrdých sýrů. V oblasti zahraničního obchodu se jedná zejména o export sušeného mléka, másla, polotvrdých a tvrdých sýrů, zahuštěné syrovátky.

logo-sbb-small

Sýrárna bratří Brunerů

Sýrárna navazuje na tradici výroby sýrů v Jarošově nad Nežárkou, která začala v roce 1927, kdy Jan a Ladislav Brunnerové zakoupili statek s mlékárnou, ke které přistavěli zrací sklepy a vytvořili soukromý podnik Bratři Brunnerové. Dnes sýrárna pod vedení pana Jaroslava Hulíka - sýraře tělem i duší - vyrábí především sýr zrající pod mazem - jarošovský pivní sýr.
logo-zaruba-small

Záruba M&K a.s.

Je tradiční jihočeský výrobce majonéz, tatarských omáček, lahůdek, pochutin a vaječných polotovarů. Historie podniku sahá na počátek let sedmdesátých, kdy byly vybudovány první objekty bývalého státního podniku zabývajícího se tříděním a prodejem vajec. Ten se postupně rozrostl o výrobu majonéz, tatarských omáček a soubor vaječných polotovarů.
 

Mlékárna Nechyba, spol. s r. o.

Výroba přírodních sýrů balkánského typu.

Adresa

  • Husova 41 (U kapličky)
    370 01 České Budějovice

Otevírací doba

PO-PÁ 7-17
SO-NE zavřeno

Facebook

facebook-logo-wood